Wraptalent Blog

Don't be shy and change your kitchen!

Blog

Waarom wrappen ideaal is voor huurders? 

Je hebt net een leuke woning gehuurd op een leuke locatie. Je bent van plan om het helemaal je thuis te maken. Maar als huurder van een woning is het vaak niet toegestaan om verbouwingen te verrichten zoals het vervangen van de keuken. Maar vaak wil je dat ook niet, het is tenslotte een huur woning.

Maar je wilt er leuk wonen een mooie keuken is belangrijk. Hij moet tenslotte wel bij de rest van de inrichting passen. Hier biedt het wrappen van de keuken de ideaal oplossing. Met wrap folie  is het mogelijk om een keuken van een compleet nieuwe kleur en uiterlijk te voorzien. Wrap folie is een hoge kwaliteit “sticker”. Dus het is niet definitief! Als je je huur woning verlaat is het mogelijk om de folie te verwijderen. Op deze manier kan de woning in zijn originele staat worden opgeleverd.

Dus kort gezegde, wrap folie zorgt ervoor dat u keuken er weer uitziet als nieuw, zonder grote verbouwing en zorgt niet voor problemen bij het huren van een woning.

Als makelaar moet je weten wat wrappen is!

De huizenmarkt gaat op en neer, maar huizen worden altijd verkocht. Maar als makelaar kom je wel is bij een klant met een keuken met een bijzondere kleur. Zo’n unieke kleur spreek niet iedereen aan of kan zelf potentiële kopers afschrikken. Dit is zonde!

Wraptalent heeft het al meerdere keren meegemaakt. Een woning stond enige tijd te koop en de feedback was “de keuken ziet er gedateerd uit”, “het voelt niet ruim” of “wat een gekke kleur”. Na een lange tijd op de markt te hebben gestaan is er gekozen om de keuken te verbeteren met wrap folie. De keuken is in een moderne kleur gewrapt. Dankzij het wrappen heeft de keuken een nieuwe look gekregen en is de woning succesvol verkocht.

Dus als makelaar moet je er altijd voor zorgen dat je het nummer van Wraptalent op zak hebt !

Woningen en vastgoed verhuren 

Belegen in woningen woningen om zo te zorgen voor je oude dag is hot! Zeker in grote steden zoals Amsterdam. Een woning kopen, sommige gaan grondig verbouwen en andere zetten hem meteen in de verhuur. De woning moet tenslotte toch geld opbrengen. Een leuke woning op een prachtige locatie met mooie inrichting kan er toch voor zorgen voor net wat meer huuropbrengst. Bij die mooie inrichting hoort natuurlijk ook een knappe keuken. Hierbij kan wrap folie ideaal zijn. In een korte tijd kan een “net niet” keuken opgeknapt worden naar een knappe keuken.